Aktuális biokertészeti teendők - online tanfolyam

Jutka mama hetente jelentkezik élőben!
Kövesd és kérdezz tőle!
Watering Can

Új oktatási sorozatunkban hetente találkozhattok Jutka mamával a technika segítségével és online tanulhattok tőle. 

Fontos tudnivalók a képzésről

Miről lesz szó?

Szeretnéd tudni, hogy ÉPPEN MOST mit érdemes vetni, szaporítani, dugványozni? Milyen betegségekre és kártevőkre kell odafigyelni? És hogyan védekezz ellenük? Milyen munkákat végezz el a gyümölcsösben és a diszkertben?

Jutka mama minden héten elmondja, hogy milyen aktuális biokertészeti munkákat végezzünk el a kertünkben, akár egy kalendáriumban!  Beszél hiánybetegségekről, komposztálásról, mulcsozásról, az egyes növényfajták tulajdonságairól stb.

A bejelentkezések során csupa aktuális és praktikus tanácsot kaptok, amit azonnal alkalmazhattok a saját kertetekben. Az óra végén Jutka mama kertjét is bebarangoljuk  és megnézzük, hogy hétről hétre hogy változik a kert. A hallottak-látottak kapcsán mindig sok kérdés felmerül a résztvevőkben, ezekre is azonnal választ kaptok.

Tematika

A bejelentkezések a következő menetrend szerint zajlanak:

1. Aktuális teendők a veteményesben: az adott időszakban mit lehet vetni, palántázni, szüretelni, mi ellen kell védekezni és hogyan stb.

2. Aktuális teendők a gyümölcsösben: eper, málna, cseresznye stb. ültetése, gondozása, mi ellen kell védekezni stb.

3. Aktuális teendők a díszkertben: mit és hogyan dugványozzunk, gondozzunk stb.

4. Egy növény (pl. paradicsom, málna stb.) vagy tevékenység (pl. mulcsozás, öntözés stb.) részletesebb bemutatása

5. Videós körséta Jutka mama kertjében

6. Kérdések és válaszok egy-egy blokk után 

A tanfolyamhoz kapcsolódó extrák

1. Ingyenes hozzáférés az előadások rögzített anyagához:  Az egyes alkalmakat rögzítjük és a linkeket elküldjük a résztvevőknek, amihez a tanfolyam végéig kapnak hozzáférést. Ez benne van a tanfolyam árában.

2. Ingyenes konzultációs lehetőség Egy zárt Facebook csoportot is létrehoztunk, ahol a résztvevők a képzés alatt kérdezhetnek Jutka mamától. A csoporthoz és így az ingyenes konzultációhoz csak az aktuális képzés résztvevőinek van hozzáférése. 

3. Az előadások anyaga pdf formátumban: Aki szeretné az előadások anyagát is, 4.900 Ft-ért tudja igényelni. Így később visszakeresheti a tananyagot. 

4. Az újonnan csatlakozóknak egy összefoglaló videó az alapkról és a gyakran előforduló fogalmakról.


FONTOS! A tananyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos őket lemásolni, harmadik félnek továbbítani, üzleti célra felhasználni. További részleteket erre vonatkozón >> itt olvashatsz 

Tanfolyam információk

Időpontok: Egész évben folyamatosan keddenként  8 alkalmas turnusokban:

Őszi turnus:  aug. 25., szept. 1., 8., 15., 29., okt. 6., 13., 20.,  

Időtartam: keddenként egy óra, benne kérdezési lehetőséggel 17:00-18:00

Előadó: Jutka mama: Jakab Jutka, kertészmérnök, a szentendrei Skanzen volt főkertésze

Ár : 11.900 Ft/ turnus (8 alkalom), előadásokkal együtt 16.800 Ft. A csatlakozóknak arányosítjuk a díjat VAGY visszamenőleg megkapják a rögzített anyagokat

Létszám: Az online tanfolyamon sok fő részt tud venni, de a kérdések és konzultációs lehetőség miatt korlátozzuk a résztvevők számát, ezért ha érdekel a tanfolyam, jelentkezz mielőbb!

Online hozzáférés:  a Zoom rendszeren keresztül, erről a következő részben olvashatsz.

Technikai információk

 

Az online képzéseken a zoom  videókonferencia rendszert használjuk. Ez egy nagyon egyszerűn és könnyen használható rendszer, ami lehetőséget ad  videón keresztüli beszélgetésre, fotók, videók megosztására és van benne beszélgetés (chat) funkció is. Használata gyorsan megtanulható, de igény esetén telefonon segítünk a program letöltésében és használatának megismerésében.

Itt megnézhető egy pár perces videó a zoom letöltéséről és a legfontosabb funkciók használatáról: zoom útmutató

Jutka mama, a tanfolyamvezető

 

"A kertészkedés számomra nem csak egy  foglalkozás, amiből meg lehet élni, hanem életforma. Édesapám parképítéssel foglalkozott, így korán megismertem, és megkedveltem a természetet. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum főkertészeként számos  területen kipróbálhattam magam: dísznövények ültetése, gondozása, zöldségeskertek, gyümölcsösök, szőlősök tervezése, létrehozása és fenntartása. Itt nagy sikerrel vezettem bioszemléletű tanfolyamokat. Szeretném másoknak is átadni azt a tudást, amit életem során összeszedtem, és azt a felszabadult érzést, amit a kerti munka jelent.   Remélem sikerül."  Jakab Jutka kertészmérnök

Please reload

6 jó érv, amiért jelentkezz a tanfolyamra

Egy nagytudású és elhivatott szakembertől tanulhatsz

"Szuper a tanfolyam, minden gördülékeny, Jutka mama felkészültsége páratlan." - az egyik visszairatkozó hallgatótól kaptuk ezeket a kedves sorokat. Jutka mama kertészmérnökként régóta alkalmazza a biokertészeti módszereket. A szentendrei Skanzenben egy hatalmas területet sikerült hagyományos, biokertészeti módszerekkel fenntartania és saját kertjét is így gondozza. Jutka mama órái lényegretörőek, élvezetesek és nagyon gyakorlatiasak. 

Készen kapod az információt

Nem kell könyvekben lapozgatnod, az interneten keresgélned, hogy most mit csinálj a kertedben, mire figyelj oda, hogyan védekezz az éppen támadó rovarok és betegségek ellen. Jutka mama mindig elmondja, hogy mit tegyél, mire figyelj oda. Mint egy kalendáriumban.

Minden kérdésedre választ kapsz

Az online órákon azonnal megkérdezheted, ami éppen eszedbe jut,  és választ is kapsz rá. Ha az órák között merül felé benned valamilyen kérdés, akkor azt a zárt Facebook csoportban bármikor felteheted és ott fotót is feltölthetsz. Jutka mama hamarosan válaszol rá és a hallgatók is szoktak jó tanácsokat adni egymásnak.

Azonnal hasznosítható, gyakorlati tanácsokat kapsz

Amit Jutka mama elmond és bemutat képeken és rövid videókon, azt máris megcsinálhatod a kertedben.  Nagyon szemléletesen megmutat mindent, sokszor olyan, mintha ott lennénk vele együtt a kertjében. 

" Nagyon jó tananyag, és professzionális nagy tudású előadó. Ár érték viszony tökéletes."

Bárhonnan végezheted a tanfolyamot

Az online tanfolyam nagy előnye, hogy bárhonnan be tudsz kapcsolódni. Akkor is részt tudsz venni, ha éppen külfölfön nyaralsz vagy az ország másik részén élsz. Csak egy jó internet kapcsolat kell hozzá.

Ha lemaradtál az óráról, visszanézheted a felvett anyagot

Minden órát rögzítünk és elküldjük a résztvevőknek. Így ha lemaradtál vagy nem emlékszel pontosan mindenre, akkor lehetőség van később is megnézni az elhangzottakat. Alkalmanként egy-egy növényt részletesen is bemutat Jutka mama, ezeket az információkat is visszakeresheted később.

Please reload

Pillanatképek Jutka mama biokertjéből

Szuper volt az előadás, annyira örülök, hogy részt vettem rajta.

Sok olyan információt lehet szerezni, amit még "nagyanyáink sem tudtak".

Jutka mama nagy tudású előadó, akitől rengeteget lehet tanulni a régi hagyományos vegyszerektől mentes kertészkedésről. Úgy gondolom, hogy akit érdekel ez téma, az ezen a tanfolyamon valóban részletekbe menően választ kaphat mindenre, ami csak felmerül benne.

 

 
Így tudsz jelentkezni az online képzésre
  1. Kérjük, töltsd ki az űrlapot és kattints a “Jelentkezem” gombra!

  2. Várj, amíg kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés részleteivel.

  3. Utald el a képzés árát! Erre három munkanapod van.

  4. Amint beérkezik az összeg, azonnal véglegesnek tekintjük a jelentkezést, melyet e-mailen vissza is igazolunk, a számlát csatoljuk!

  5. Elküldjük a keddi bejelentkezéshez szükséges linket és ha kértél technikai segítséget, akkor telefonon segítünk a zoom program letöltésében.

ONLINE BIOKERTÉSZ KÉPZÉS  
keddenként 17-18  óra között
Ár:  11.900 Ft/ turnus (8 alkalom),  előadásokkal együtt 16.800 Ft
Ha már megy a tanfolyam, akkor arányosítjuk a díjat vagy visszamenőleg megnézheted a rögzített videókat.
Számlaszám: 11773119-08501952 (dr. Garami Márta e.v.)

A jelentkezéssel elfogadom az adatkelezési nyilatkozatot.

Szeretettel várlak Biokertész programjainkon!

Jutka mama

 

* Szerzői jogok

1.)  A tananyagként kapott információkat és elektronikus tananyagokat tilos emailben vagy egyéb elektronikus úton tovább küldeni, tárhelyen megosztani, bármilyen fájlmegosztó szolgáltatás formájában – torrent, ncore stb. megosztani vagy kinyomtatott formában továbbítani. Megrendelő vagy az általa megnevezett résztvevő Hallgató tudomásul veszi, hogy ilyen jogsértés esetén a Szolgáltató 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint kártérítési igénnyel jogi útra tereli az ügyet.

 

2.) A tanfolyam és a hozzá tartozó weboldal, a Biokertész 2020 Facebook csoport (https://www.facebook.com/groups/813132439184168/) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Onnan információ, tananyag, segédanyag, vagy a tanfolyam működésével összefüggésbe hozható információ nem publikálható máshol pl. képernyőképekkel sem.

 

3.)  A Megrendelő tudomásul veszi, és nem ellenzi, hogy a Biokiskrtem.hu weblapon történő böngészéssel megszerzett információkat csak magáncélra használja. Megrendelő, mint weblaplátogató elismeri, és nem vitatja, hogy a weblap tartalma a weblap üzemeltetőjének szerzői és szellemi tulajdonát képezi.

 

4.) A weboldal üzemeltetője, mint Szolgáltató, nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, ennek megvalósítása engedély- és díjköteles. Amennyiben a weboldal vagy a hírlevelek, vagy a tanfolyamok vagy más tananyagok és összeállítások tartalmát a weboldal üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleli a szolgáltató harmadik személyek weboldalán, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 50.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a Szerzők nem kötelesek. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

5.) A  fenti pontokban írottakkal kapcsolatban a Szolgáltatók hozzájárulásának hiányában és vita esetén a jelen feltételek alapján úgy kell tekinteni, hogy a Szolgáltatók a hozzájárulásukat nem adták meg a vitatott felhasználáshoz.

KERTLAP

 

Kertészeti Magazin&Kertészeti Tanfolyamok 

email

BIOKISKERTEM

© Dr. Garami Márta e.v. 2018. 

készült Wix.com programmal

készítette: kreativ-online-marketing.hu