top of page
unsplash-georgia-de-lotz.jpg
Jutka-video.jpg

Aktuális biokertészeti teendők
online tanfolyam
keddenként 18-19 között

Csatlakozz

kedvezményesen

a TAVASZI turnushoz!

Watering Can

Online tanfolyamunkon  hetente találkozhattok Jakab Jutka kertészmérnökkel, azaz Jutka mamával, aki egy nagytudású és elhivatott szakember, a Szentendrei Skanzen korábbi főkertésze. A technika segítségével vezet minket a biokertészkedés ösvényén és elmondja, megmutatja, hogy az adott héten hogyan gondozzuk a kertünket. Ezt a tanfolyami formát - hetente egy online óra sok fotóval, videóval, hasznos információval - 2020 tavaszán indítottuk el, és azóta nagy sikerrel megy. Szeretettel várunk Téged is!

Fontos tudnivalók a képzésről
prezi.jpg
Miről lesz szó?

Jutka mama MINDEN HÉTEN elmondja, hogy az adott időszakban milyen aktuális munkákat végezzünk el a kertünkben, akár egy kalendáriumban!  Mit  vessünk, palánzázzunk, szaporítsunk, milyen betegségekre és kártevőkre figyeljünk oda, és hogyan védekezhetünk ellenük biokertészeti módszerekkel.

 

A bejelentkezések során csupa aktuális és praktikus tanácsot kapsz, amit azonnal alkalmazhatsz a saját kertedben. Az óra végén Jutka mama kertjét is "bebarangoljuk"  és megnézzük, hogy hétről hétre hogy változik a kert. 

Az online tanfolyam egész évben tart, hiszen mindig van teendő a kertben. Az év során 4 turnust indítunk, ezekre külön külön és együtt is lehet jelentkezni. Nyáron és télen tartunk egy hosszabb szünetet.

kert5.jpg
Tematika

Az online órák a következő menetrend szerint zajlanak:

1. Aktuális teendők a veteményesben (pl. vetés, palántázás, szüret, kártevők elleni védekezés)

2. Aktuális teendők a gyümölcsösben: (pl. eper, málna stb. ültetése, gondozása, faápolás)

3. Aktuális teendők a díszkertben: (pl. metszés, dugványozás, sövény telepítés)

4. Egy növény (pl. paradicsom) vagy tevékenység (pl. mulcsozás) részletesebb bemutatása

5. Videós körséta Jutka mama kertjében

6. Kérdések és válaszok egy-egy blokk után  >> Nézd meg rövid videónkat erről!

A TÉLI TURNUS elején több az elmélet, a tervezés, és a tavaszi munkák előkészítésével kapcsolatos tananyag, de februártól már palántázunk és a fenti menetrend lesz.

unsplash-emma-matthews.jpg
Tanfolyam információk

Turnusok: 2023-ban 4 turnust indítunk, az órák kedd esténként 6-7 között vannak. 

 • Tavaszi turnus: 2023. március 14., 21., 28., április 4., 11., 18., 25., május 2.  

 • Nyári turnus: 2023. május 9., 16., 23., 30.., június 6., 13., 20., 27.

 • Őszi turnus: 2023. szeptember 5, 12., 19., 26., október 3., 10., 17. 24.  

 • Téli turnus: 2024. január - február, 8 alkalom

Időtartam: keddenként 18:00-19:00-ig

Előadó: Jutka mama - Jakab Jutka, kertészmérnök, a szentendrei Skanzen volt főkertésze

Létszám: Az online tanfolyamon sokan tudnak részt venni, de a kérdések miatt korlátozzuk a létszámot, ezért  jelentkezz mielőbb!

Online hozzáférés:  a Zoom rendszeren keresztül.

prezentacio.jpg
Képzési csomagok

Alapcsomag: 14.900 Ft / turnus  Most 13.900 Ft, az első órát visszanézheted!

 • Ezért részt vehetsz keddenként az élő online órákon, 

 • Videón visszanézheted az online órákat (a keddi élő online órákat videóra vesszük, amiket a turnus végéig vissza lehet nézni),

 • Konzultációs lehetőségeket kapsz (az élő online órákon és egy zárt Facebook csoportban is folyamatosan lehet kérdezni Jutka mamától).


Kiemelt csomag: 18.800 Ft. / turnus  Most 17.500 Ft, az első órát visszanézheted!

 • Az alapcsomag elemein túl megkapod az online órák előadásainak anyagát pdf formátumban.

 

Ismétlő csomag  7.900 Ft / turnus

 • Ha már korábban elvégezted valamelyik turnust, újra részt vehetsz ugyanannak a turnusnak  az óráin kedvezményesen. (ez a csomag a pdf-et már nem tartalmazza)

 

Jelentkezz több turnusra 5-15% kedvezménnyel! 2 turnusra 5%, 3 turnusra 10%, 4 turnusra 15% kedvezményt adunk az Alapcsomagra és a Kiemelt csomagra.

zoom.jpg
Technikai információk (zoom)

Az online képzéseken a zoom  videókonferencia rendszert használjuk. Ez egy nagyon egyszerűn és könnyen használható rendszer, ami lehetőséget ad  videón keresztüli beszélgetésre, fotók, videók megosztására és van benne beszélgetés (chat) funkció is. Használata gyorsan megtanulható, de igény esetén telefonon segítünk a program letöltésében és használatának megismerésében.

Itt megnézhető egy pár perces videó a zoom letöltéséről és a legfontosabb funkciók használatáról: zoom útmutató. Ezenkívül mi is készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb lépésekről >> zoom használata

FONTOS! A képzési anyagok (vieó, pdf) szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos őket lemásolni, harmadik félnek továbbítani, üzleti célra felhasználni. További részleteket erre vonatkozón >> itt olvashatsz 

Jutka mama4.jpg
Jutka mama, a tanfolyamvezető

"A kertészkedés számomra nem csak egy  foglalkozás, amiből meg lehet élni, hanem életforma. Édesapám parképítéssel foglalkozott, így korán megismertem, és megkedveltem a természetet. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum főkertészeként számos  területen kipróbálhattam magam: dísznövények ültetése, gondozása, zöldségeskertek, gyümölcsösök, szőlősök tervezése, létrehozása és fenntartása. Itt nagy sikerrel vezettem bioszemléletű tanfolyamokat. Szeretném másoknak is átadni azt a tudást, amit életem során összeszedtem, és azt a felszabadult érzést, amit a kerti munka jelent.   Remélem sikerül."  Jakab Jutka kertészmérnök

>> Nézd meg a résztvevők véleményét az online tanfolyamról!

6 jó érv, amiért jelentkezz a tanfolyamra

01

Egy nagytudású és elhivatott szakembertől tanulhatsz

"Szuper a tanfolyam, minden gördülékeny, Jutka mama felkészültsége páratlan." - az egyik visszairatkozó hallgatótól kaptuk ezeket a kedves sorokat. Jutka mama kertészmérnökként régóta alkalmazza a biokertészeti módszereket. A szentendrei Skanzenben egy hatalmas területet sikerült hagyományos, biokertészeti módszerekkel fenntartania és saját kertjét is így gondozza. Jutka mama órái lényegretörőek, élvezetesek és nagyon gyakorlatiasak. 

02

Készen kapod az információt

Nem kell könyvekben lapozgatnod, az interneten keresgélned, hogy most mit csinálj a kertedben, mire figyelj oda, hogyan védekezz az éppen támadó rovarok és betegségek ellen. Jutka mama mindig elmondja, hogy mit tegyél, mire figyelj oda. Mint egy kalendáriumban.

03

Minden kérdésedre választ kapsz

Az online órákon azonnal megkérdezheted, ami éppen eszedbe jut,  és választ is kapsz rá. Ha az órák között merül felé benned valamilyen kérdés, akkor azt a zárt Facebook csoportban bármikor felteheted és ott fotót is feltölthetsz. Jutka mama hamarosan válaszol rá és a hallgatók is szoktak jó tanácsokat adni egymásnak.

04

Azonnal hasznosítható, gyakorlati tanácsokat kapsz

Amit Jutka mama elmond és bemutat képeken és rövid videókon, azt máris megcsinálhatod a kertedben.  Nagyon szemléletesen megmutat mindent, sokszor olyan, mintha ott lennénk vele együtt a kertjében. 

" Nagyon jó tananyag, és professzionális nagy tudású előadó. Ár érték viszony tökéletes."

05

Bárhonnan végezheted a tanfolyamot

Az online tanfolyam nagy előnye, hogy bárhonnan be tudsz kapcsolódni. Akkor is részt tudsz venni, ha éppen külfölfön nyaralsz vagy az ország másik részén élsz. Csak egy jó internet kapcsolat kell hozzá.

06

Ha lemaradtál az óráról, visszanézheted a felvett anyagot

Minden órát rögzítünk és elküldjük a résztvevőknek. Így ha lemaradtál vagy nem emlékszel pontosan mindenre, akkor lehetőség van később is megnézni az elhangzottakat. Alkalmanként egy-egy növényt részletesen is bemutat Jutka mama, ezeket az információkat is visszakeresheted később.

Pillanatképek Jutka mama biokertjéből

Szuper volt az előadás, annyira örülök, hogy részt vettem rajta.

Sok olyan információt lehet szerezni, amit még "nagyanyáink sem tudtak".

Jutka mama nagy tudású előadó, akitől rengeteget lehet tanulni a régi hagyományos vegyszerektől mentes kertészkedésről. Úgy gondolom, hogy akit érdekel ez téma, az ezen a tanfolyamon valóban részletekbe menően választ kaphat mindenre, ami csak felmerül benne.

 

Anchor 1
Így tudsz jelentkezni az online képzésre
 1. Kérjük, töltsd ki az űrlapot és kattints a “Jelentkezem” gombra!

 2. Várj, amíg kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés részleteivel.

 3. Utald el a képzés árát! Erre három munkanapod van.

 4. Amint beérkezik az összeg,  véglegesnek tekintjük a jelentkezést, melyet e-mailen vissza is igazolunk, a számlát csatoljuk!

 5. Elküldjük a tudnivalókat és a keddi bejelentkezéshez szükséges linket. 

 

Ha ajándéknak szánod a tanfolyamot, akkor küldünk ajándékkártyát és tanfolyam leírást, amit színesben kinyomtathatsz.

ONLINE BIOKERTÉSZ KÉPZÉS  
keddenként 18:00 -19:00
 
Alapcsomag:  14.900 Ft/ turnus, 
Kiemelt csomag az előadá
s pdf anyagával: 18.800 Ft/turnus

Most kedvezményesen!
És még 2 turnusra 5%, 3 turnusra 10%, 3 turnusra 15% kedvezmény!
Számlaszám: 11773119-08501952 (dr. Garami Márta e.v.)
Melyik csomagot kéred?
Melyik turnus(ok)ra jelentkezel? Jelöld meg! (Több turnusa kedvezményt adunk)
Ajándéknak szánod a tanfolyamot?
Anchor 2

* Szerzői jogok

1.)  A tananyagként kapott információkat és elektronikus tananyagokat tilos emailben vagy egyéb elektronikus úton tovább küldeni, tárhelyen megosztani, bármilyen fájlmegosztó szolgáltatás formájában – torrent, ncore stb. megosztani vagy kinyomtatott formában továbbítani. Megrendelő vagy az általa megnevezett résztvevő Hallgató tudomásul veszi, hogy ilyen jogsértés esetén a Szolgáltató 50.000 Ft, azaz ötvenezer forint kártérítési igénnyel jogi útra tereli az ügyet.

 

2.) A tanfolyam és a hozzá tartozó weboldal, a Biokertész 2020 Facebook csoport (https://www.facebook.com/groups/813132439184168/) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Onnan információ, tananyag, segédanyag, vagy a tanfolyam működésével összefüggésbe hozható információ nem publikálható máshol pl. képernyőképekkel sem.

 

3.)  A Megrendelő tudomásul veszi, és nem ellenzi, hogy a Biokiskrtem.hu weblapon történő böngészéssel megszerzett információkat csak magáncélra használja. Megrendelő, mint weblaplátogató elismeri, és nem vitatja, hogy a weblap tartalma a weblap üzemeltetőjének szerzői és szellemi tulajdonát képezi.

 

4.) A weboldal üzemeltetője, mint Szolgáltató, nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, ennek megvalósítása engedély- és díjköteles. Amennyiben a weboldal vagy a hírlevelek, vagy a tanfolyamok vagy más tananyagok és összeállítások tartalmát a weboldal üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleli a szolgáltató harmadik személyek weboldalán, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 50.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a Szerzők nem kötelesek. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

5.) A  fenti pontokban írottakkal kapcsolatban a Szolgáltatók hozzájárulásának hiányában és vita esetén a jelen feltételek alapján úgy kell tekinteni, hogy a Szolgáltatók a hozzájárulásukat nem adták meg a vitatott felhasználáshoz.

bottom of page