top of page

Jelentkezés

  1. Kérjük, töltsd ki a megfelelő űrlapot és kattints a “Jelentkezem” gombra!

  2. Várj, amíg kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés részleteivel.

  3. Utald el a képzés árát a számlainformációk  alatt található számlaszámra! Erre három munkanapod van.

  4. Amint beérkezik az összeg, azonnal véglegesnek tekintjük a jelentkezést, melyet e-mailen vissza is igazolunk, a számlát csatoljuk.

 

BIOKERTÉSZ NAP
2019. szeptember 14., szombat, 10-17 óra
Ár: 15,900 Ft
BIOKERTÉSZ GYAKORLATI TANFOLYAM
 2020. március, április, május, június, szeptember vagy október.
Ár: 49,900 Ft. (eszközhasználat, videóanyag benne van az árban)

Számlainformációk

 

A tanfolyam díját a jelentkezés visszaigazolása után három munkanapon belül a Farmart Kft. számlájára kell utalni: 11709002-20599461 (OTP bank). Ha az utalás nem érkezik meg, jelentkezésed töröljük. Természetesen a jelentkezési határidőig jelentkezésed újra fogadjuk, kivéve, ha a létszám betelt. A számlát számlázó programmal állítjuk ki, amelyet email-ben küldünk meg az utaló számára, amikor a beazonosítható összeg beérkezik. A számlázó programmal kiállított számla aláírás és pecsét nélkül is érvényes, hiteles!

 

Részvételi díj visszafizetése

 

Mielőtt pénzutalásra szánod magad, kérjük, vedd tudomásul, hogy az átutalt tanfolyamdíjat/részvételi díjat/előleget nem áll módunkban visszafizetni, kivéve, ha nem a résztvevő részéről fennálló akadályozó tényezőkből adódóan a program elmarad, illetve időpontja valamilyen oknál fogva megváltozik! Tehát arra nincs mód, hogy a jelentkező a pénz átutalását követően meggondolja magát, akár akadályoztatás esetén is, és visszakéri a befizetett összeget! Azonban egy későbbi tanfolyamunkra jelentkezve, a már befizetett összeget beszámítjuk!

bottom of page